В Куп'янському районі Харківської області безвісти зникла 14-річна дівчина.

Про трагедію повідомили в місцевому відділі Нацполиции.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидці пригадують, що бачили зниклу ввчері 9 серпня. Анастасія Турчаникова відпочивала з компанією в кафе. Близько 10 години вечора дівчина вийшла на вулицю, попрощалася з друзями і пішла додому.

Проте тоді вона додому так і не дійшла. Не дочекалися мати і вітчим свою дочку і під ранок. Тому відразу повідомили в поліцію.

Розшукувана має повну статуру тіла і довге світле волосся. Ріст дівчини - 160 см. Була одягнена в чорне плаття і босоніжки коричневого кольору. Раніше з дому дівчина не тікала.

Як стало відомо пізно ввечері, розшукали дівчину.

Нагадаємо, що в одному з харківських трамваїв сталася бійка між дільничним інспектором і пенсіонером.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в одному з одеських кафе стався прикрий інцидент за участю співробітника правоохоронних органів.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Києвом дівчата влаштували бійку з лікарями швидкої допомоги.