Харківського поліцейського, який побив пенсіонера в трамваї, відсторонили від виконання службових обов'язків.

Про це повідомляють у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що бійка у трамваї сталася 7 серпня. За словами постраждалого 68-річного пенсіонера, бійка сталася через те, що молодого чоловіка попросили звільнити місце для інвалідів, яке він зайняв. Правопорушником виявився дільничний офіцер поліції Слобідського відділу. На момент пригоди він був у цивільному одязі, без вогнепальної зброї.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Розпочато службове розслідування щодо дій працівника. На час його проведення дільничний відсторонений від виконання своїх функціональних обов'язків.

"За результатами службової перевірки, якщо факт інциденту знайде своє підтвердження, керівництвом обласного главку поліції буде прийнято рішення про притягнення поліцейського до дисциплінарної відповідальності аж до звільнення з лав Національної поліції України", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, що в одному з харківських трамваїв сталася бійка між дільничним інспектором і пенсіонером.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в одному з одеських кафе стався прикрий інцидент за участю співробітника правоохоронних органів.

Також портал "Знай.иа" писав, що під Києвом дівчата влаштували бійку з лікарями швидкої допомоги.