Харківський поліцейський Андрій Шарнін створив петицію щодо боротьби з Корупцією на офіційному сайті Президента України Володимира Зеленського, повідомляє портал “Город Х”.

В своїй петиції правоохоронець пропонує посилити відповідальність за корупційні злочини, особливо ті, що пов’язані із перевищенням повноважень, зловживанням службовим становищем та крадіжками державних коштів.

Хабар
Хабар

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

На думку Шарніна, ці злочини потрібно перевести до категорії тяжких та особливо тяжких і карати за них позбавленням волі на 5-10 років, а за наявності обтяжуючих обставин — на 10 років і більше.

Нагадуємо, що вчора до Зеленського звернулась адвокат потерпілих у справі Зайцевої з проханням втрутитись та не допустити корупційного впливу на розгляд справи.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.