Увагу відвідувачів одного з ринків Харкова біля станції метро “Індустріальна” привернула сумка, що лежала просто на вулиці, повідомляє видання “NewsRoom” з посиланням на Головне управління Національної Поліції у Харківській області.

Про підозрілий предмет одразу повідомили правоохоронцям. Проте, фахівці вибухотехнічної служби, які приїхали на місце та оглянули сумку, нічого небезпечного не знайшли. Сумка була абсолютно порожньою.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, що на початку серпня на одному з харківських ринків знешкодили щипача, який намагався витягти в перехожого мобільний телефон.

Як раніше повідомляв Знай.ua , херсонський послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку.

Також Знай.ua писав про те, що на території дитсадка Харківщини знайшли тіла батька і дочки. Тіло загиблих були знайдені сьогодні вдень у селі Вербівка Балаклійського району Харківської області.