Колишній політв’язень Олександр Стешенко, який сидів у в’язниці в окупованому Криму, сьогодні повернувся до рідного Харкова, повідомляє портал “Depo.ua”.

Потяг прибув до Харківського вокзалу о 10:00. Чоловіка зустрічав лише батько — його матір померла півтора місяці тому. “Зараз хочу зібратися з думками. Перше бажання - побачити рідних та близьких. І все”, - такими були перші слова звільненого політв’язня після прибуття до Харкова.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що путінські окупанти закидали Стешенку підпал будинку місцевого проросійського муфтія, однак сам чоловік заперечував свою провину.

Як повідомляв Знай.ua, родичі політв'язнів терміново звернулися до Зеленського.

Також Знай.ua писав, що українці вийшли на вулиці на підтримку Сенцова.