В окупованому Криму випустили з в‘язниці харківського політв’язня Олекандра Стешенка, який провів у неволі понад рік, повідомляє медіа-група “Объектив” з посиланням на соцмережі.

Як повідомляється, Стешенка відпустили по умовно-достроковому звільненню. Однак до останнього здавалось, що окупанти можуть передумати. Підтвердив звільнення українського політв’язня і постійний представник Президента України в Криму Антон Корневич.

Політв'язня зі списку Сенцова Сашка Стешенко звільнили. Сьогодні ми в Об'єднання родичів політв'язнів Кремля цілий день...

Geplaatst door Igor Kotelianets op Dinsdag 6 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Стешенко потрапив до в’язниці у 2018 році нібито за “екстремізм”. Йому закидали підпал будинку проросійського муфтія Єміралі Аблаєва. Зараз Стешенко вже знаходиться вдома, в Харкові.

Нагадуємо, що у середині липня США звернулись до Росії з закликом звільнити всіх українських політв’язнів.

Як повідомляв Знай.ua, родичі політв'язнів терміново звернулися до Зеленського.

Також Знай.ua писав, що українці вийшли на вулиці на підтримку Сенцова.