У Харкові припинив голодування Єгор Потаманов, який знаходиться на території військової частини 3017, повідомляє портал “StatusQuo”.

Про це повідомив брат Потаманова. Припинив своє голодування хлопець після того, як до нього нарешті пустили родичів. Вони, в свою чергу, вмовили молодика почати їсти й пити.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, Потаманов вважає незаконним своє затримання та доправлення до військової частини. Складати військову присягу він відмовився.

Нагадуємо, що Потаманова затримали 12 червня на одній із залізничних станцій, силою посадили в машину та відвезли до військової частини. Наразі йому не дають спілкуватись намагаються інкримінувати зраду батьківщині.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Києві посеред білого дня працівники військкомату намагались затримати молодика.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові працівнику військкомата надавали стусанів за спробу затримати молодика.