Представник одного з військкоматів Харкова погрожував молодим хлопцям на вулицях, за що отримав стусанів від перехожих, які стали на захист молодиків. Про це повідомляється на одній з харківських сторінок Instagram.

“Військкоми, що відловлюють “радничків” на вулицях, отримали стусанів”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Харкові представники військкоматів чергують біля станцій метро та на зупинках транспорту, де забирають молодих хлопців. Незрідка — з образами та застосуванням сили.

Раніше портал “Знай.ua” писав про схожий інцидент, що стався в Києві. Біля станції метро “Житомирська” військові затримали молодика та доставили його у військкомат. У справу довелось втручатись поліції.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в центрі столиці було затримано жінку та чоловіка, які влаштували конфлікт із співробітниками поліції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще