У Харкові місцевого мешканця силою доправили до військової частини та не дають бачитись з адвокатом, повідомляє медіагрупа “Об’єктив”.

Як розповів брат затриманого, 12 червня о дев’ятій ранку біля залізничної станції Харків-Левада молодика схопили п’ятеро невідомих та силою посадили в машину. Наступний раз брати змогли побачитись лише через понад півтора місяці на території військової частини №3017.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Протягом місяця до молодика не пускали нікого з рідних. Складати присягу хлопець відмовився — тепер йому намагаються інкримінувати зрад батьківщині.

Наразі адвокат хлопця написала заяву до поліції про те, що їй не дають побачитись з підзахисним.

Нагадуємо, що раніше у Харкові місцеві мешканці відбивали молодиків у представників військкоматів, які намагались силоміць забрати їх до армії.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Києві посеред білого дня працівники військкомату намагались затримати молодика.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові працівнику військкомата надавали стусанів за спробу затримати молодика.