Для мешканки Куп’янського району Харківської області відпочинок з друзями обернувся трагедією, повідомляє портал “Голос”.

Як повідомляється, дівчина з двома юнаками-ровесниками та хлопцем 28 років відправилась на прогулянку. Під час цього вони вживали спиртні напої, а згодом вирішили покататись машині. Коли виїхали за місто, старший хлопець попросив молодиків вийти з машини, після чого вчинив над дівчиною наругу.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 Кримінального кодеку України. Усі троє хлопців, один з яких є неповнолітнім, затримані. Слідство по даному злочину продовжується.

Нагадуємо, що у Харкові місцева мешканка втратила велику суму грошей через шахрая, який по телефону представився працівником прокуратури.

Раніше Знай.uа повідомляв, що дружина Тимчука розкрила правду про загибель нардепа

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка знайшли в ліфті. В ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка.