У Харкові 84-річна пенсіонерка залишилась без грошей, потрапивши на гачок до шахрая, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, жінці зателефонував невідомий, який назвав себе прокурором та повідомив, що її донька потрапила в автомобільну аварію. Також шахрай додав, що позитивне вирішення питання потребує грошей.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А вже за годину біля свого під’їзду пенсіонерка віддала шахраю 14 тисяч доларів США та 47 тисяч гривень.

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особистість злочинця.

Нагадуємо, що в Києві велика кількість людей стала жертвами шахраїв, які використовували несправжні пункти обміну валют.

Раніше Знай.uа повідомляв, що дружина Тимчука розкрила правду про загибель нардепа

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка знайшли в ліфті. В ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка.