Фрунзенський районний суд Харкова присудив 9 років за гратами чоловіку, який вчинив наругу та пограбував провізора однієї з місцевих аптек, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, в січні чоловік прийшов до аптеки та попросив надати йому книгу скарг. Коли провізор вийшла до зали, він вчинив над нею наругу, побив та відібрав мобільний телефон. Також під час затримання злочинець побив співробітника правоохоронних органів.

Як з’ясувалось, затриманий місцевий мешканець раніше мав же сім судимостей, в тому числі три — за аналогічні злочини.

Вирок суду не набрав чинності, оскільки триває час, відведений для подання апеляції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадуємо, що сварка між харків’янкою та її співмешканцем, громадянином Йорданії, завершилась різаниною.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові п’яний водій протаранив шкільний паркан та заснув просто в розбитій автівці.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові “автоледі” переплутала педалі газу та гальм, через що врізалась у кіоск з цигарками.