Відділ комунікації ГУ НП України в Харківській області повідомив, що оперативники затримали чоловіка, який вербував молодих дівчат з метою використання їх у сексуальних цілях за кордоном.

За даними правоохоронців, 24-річний сутенер діяв на території Харкова. За попередньою змовою із групою осіб, що наразі встановлюються, молодий чоловік підшукував вразливих дівчат до тридцяти років, які стали жертвами особистих обставин, та схиляв їх до занять проституцією на території Китайської Народної Республіки.

Згідно схеми зловмисника, яка і була втілена 17 липня, обурені особистими негараздами дівчата мали зустрітися з ним у кафе, де він і провів вербувальну розмову та розповів про подальший план дій. Дівчата повинні були добратися до столиці, звідки сутенер планував відправити їх літаком до КНР.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

24 липня на території Харківського вокзалу під час посадки жінок на потяг "Харків-Київ" зловмисник був затриманий правоохорнними органами відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання відносно нього міри запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. наразі триває досудове розслідування та застосовуються оперативні міри, напрвлені на встановлення зв’язків інших потерпілих із затриманим.

Нагадуємо, що мешканка Харкова через кохання потрапила в тенета шахрая.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харківські прикордонники затримали пасажира з наркотиками.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що У Харкові затримали чоловіка, який нелегально торгував зброєю.

https://www.youtube.com/watch?v=Nhunbr4A4PM