Мешканка Харкова на ім’я Алла відправилась до Гонконгу на зустріч з коханим, а натомість потрапила на лаву підсудних, повідомляє газета “Комсомольская Правда в Украине”.

Познайомилась харків’янка з чоловіком, який представився громадянином Тайланду на їм’я Діманч, на сайті знайомств. Таєць представився працівником серйозної фірми. А згодом між ними зав’язались романтичні стосунки, які тривали онлайн близько місяця, коли чоловік запросив Аллу на побачення в Об’єднаних Арабських Еміратах, при цьому зробивши маленьке прохання — забрати рюкзак з речами для мами, який в Еміратах йому принесе брат Діманча.

Однак в Еміратах дівчину чекав “сюрприз” - “наречений” не прилетів, але рюкзак в неї забрали якісь люди, ніби-то товариші Діманча. Наступна зустріч була призначена у Шри-Ланці. А перед вильотом таєць знов попросив Аллу взяти документи, які передасть дружина його колеги по роботі, але українка знов отримала рюкзак. Коли вона прилетіла на Шри-Ланку — рюкзак забрали, але Діманч знов не приїхав.

Третя зустріч була призначена у Гонконзі, але на цей раз Алла не пройшла прикордонний контроль в гонконзькому аеропорту — в рюкзаку правоохоронці знайшли півтора кілограми кокаїну, заховані у прихованій кишені. За це Аллі світить довічне ув’язнення.

Наразі подруга Алли найняла адвоката, звернулась до Міністерства закордонних справ та посольства. Також до порятунку долучиться рідна тітка дівчини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що київські правоохоронці нещодавно змогли знешкодити найбільше столичне злочинне угрупування, що займалось торгівлею наркотиками.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харківські прикордонники затримали громадянина Азербайджану, який намагався нелегально перетнути кордон України з Росією.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що львівські прикордонники викрили контрабандистів, як намагались потягом провезти до Польщі велику партію цигарок.