Харківська область стала лідером України за сумним показником: саме тут фіксується найбільша в країні кількість злочинів, пов’язаних із сексуальним насиллям, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на Генеральну прокуратуру України.

Протягом першого півріччя 2019 року в харківській області було зафіксовано 15 злочинів на сексуальному підгрунті при загальній кількості зареєстрованих кримінальних злочинів — 34.

Не набагато від Харківщини відстає Одеська область, де було зареєстровано 14 подібних злочинів. А третє місце ділять одразу дві області — по 11 подібних випадків зареєстровано у Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Нагадуємо, що днями маленька дитина ледве не отруїлась спиртом, який її матері продали в одному з кіосків Харкова під виглядом мінеральної води.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Також Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.