Мешканка Харкова в одному з кіосків купила пляшку води, в якій насправді виявився алкогольний напій, повідомляє портал “Город Х”.

Як розповідає жінка, вона вирішила купити води для своєї дитини. За її словами, в кіоску “Куліничі” їм продали півлітрову пляшку мінеральної води “БонАква”. Але коли жінка зробила ковток, то виявилось, що у пляшці знаходиться не вода, а спирт.

Яким чином спирт потрапив до пляшки замість мінеральної води, продавчиня кіоску пояснити не змогла.

Нагадуємо, що власник хлібокомбінату “Куліничі” Володимир Мисик, який раніше був фігурантом скандалу через спробу самовільно захопити дорогу для будівництва огорожі заводу, програв вибори до Верховної Ради кандидату від “Слуги народу”.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Також Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.