На 172-му виборчому окрузі Харкова впевнену перемогу здобув кандидат у народні депутати від партії “Слуга народу” Юрій Здебський, повідомляє портал “Публічні люди”.

За підсумками виборів Здебський отримав 43,61% голосів виборців та усього на 0,5% випередив свого найближчого суперника, чинного народного депутата Володимира Мисика, який йшов на вибори, як самовисуванець.

У 2007 році Мисик, який є власником хлібокомбінату “Кулінічі”, став фігурантом гучного скандалу. Його звинувачували в незаконному будівництві огорожі навколо комбінату із захопленням частини дороги до житлового масиву, дитячому садку та поліклініці. Зусиллями громадськості будівництво зупинили, попри погрози Мисика зупинити хлібокомбінат та оголосити голодування. Згодом Мисик різко підвищив ціни на продукцію комбінату, через що в нього сталась суперечка навіть з однопартійцями.

Нагадуємо, що на даний момент Центрвиборчком опрацював 93% протоколів — беззаперечним лідером виборчих перегонів є партія “Слуга народу”, яка наразі має трохи більше 43% голосів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Також Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.