У Валківському районі Харківської області правоохоронці відкрили провадження щодо кандидата у народні депутати Вадима Воскобойнікова, повідомляє портал “Главком”.

Воскобойніков, який є самовисуванцем, у своїй передвиборчій агітації використовував символіку партії “Слуга Народу”, до якої не має жодного стосунку. Це помітив кандидат від партії президента Володимира Зеленського Олексій Красов, який одразу повідомив про це правоохоронні органи.

Наразі усі агітаційні матеріали, які використовував Воскобойніков, вилучено. Суд передав їх на експертизу щодо можлиого порушення авторських прав.

Нагадуємо, що нещодавно у селі Пархомівка Краснокутського району від імені одного з кандидатів у народні депутати роздавали набори медичних препаратів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що п’ятеро харківських кандидатів у нардепи знялись з передвиборчих перегонів.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що кандидату від “Опозиційної платформи — За Життя” Дмитру Святашу зірвали зустріч з виборцями.