Вчора на проспекті Тракторобудівників невідомі активісти зірвали зустріч з виборцями кандидату в народні депутати від “Опозиційної платформи — За Життя” Дмитру Святашу, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на соцмережі.

Подъехал видос от Фрайкора по поводу сегодняшней погони на Салтовке 🚨 Говорят, массовой драки не было. Люди Святаша забрызгали Фрайкоровцев газовыми баллончиками, после чего начали убегать и скрылись в магазине женской обуви. После этого на место подъехали полицаи и страсти утихли. В результате заворушки Святаш потерял пиджак, а его самого проверили на неприкосновенность. В данный момент он написал заявление в полицию.

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 10 juli 2019

Як повідомляється, на місце зустрічі прибули декілька десятків молодиків та намагались підійди до Святаша, вигукуючи “Сепар!”. Останній почав тікати та сховався в магазині, охоронці якого зачинили двері та не пускали активістів всередину.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадуємо, що раніше активісти закидали Святаша зеленкою та яйцями після його телеефіру з іншим кандидатом.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що в кінці червня Святашу було заборонено виїзд за кордон через зловживання депутатськими повноваженнями.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що Святаш намагався втекти за кордон, спробувавши підкупити суддю для скасування заборони на виїзд з України.