В центрі Харкова невідомі закидали яйцями та облили зеленкою кандидата в народні депутати Дмитра Святаша, повідомляє портал “Depo.ua”.

Інцидент стався після телеефіру, в якому брали участь Святаш, який іде за списками партії Опозиційна платформа — За життя, та самовисуванець Костянтин Немчієв. Також ід дій хуліганів “постраждала” автівка Renault, запаркована поблизу місця нападу на кандидата в нардепи.

Нагадуємо, що вчора стало відомо про те, що активісти оскаржать в апеляційному суді рішення закрити справу щодо незаконності підвищення вартості проїзду в харківському метро.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харків’яни все частіше не вдоволені роботою міських газових служб.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв, що деякі категорії мешканців Харкова отримають пільгові електронні квитки для оплати проїзду в міському транспорті.