На Харківщині вчергове зафіксований факт спроби підкупу виборців, повідомляє портал “Харьков Один” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, у селі Пархомівка Краснокутського району місцеві мешканці звернулись до сільського голови з повідомленням про те, що їм через поштове відділення надсилають невідомі пакунки. У посилках знаходились медичні препарати та листівка із зображенням кандидата у народні депутати.

Також посилки з ліками від імені кандидатів у нардепи розсилали у місті Валки.

Нагадуємо, що на Харківщині агітатори від кандидатів у нардепи вдаються також до роздач продуктових наборів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що п’ятеро харківських кандидатів у нардепи знялись з передвиборчих перегонів.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що кандидату від “Опозиційної платформи — За Життя” Дмитру Святашу зірвали зустріч з виборцями.