У Харківській області нове відеозвернення записали “чорні чоловічки”, повідомляє портал “MyKharkov.info”.

У відеозверненні “Чорні чоловічки” повідомили про те, що готові знов боротись з “русскім міром” та його прибічниками серед політиків, які, на їхню думку повертаються до влади. Так само, як вони боролись з сепаратистами п’ять років тому, коли “чоловічків” було значно менше.

Нагадуємо, що раніше харків’яни постали проти відновлення у місті пам’ятника радянському маршалу Жукову.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав виробництво з повернення одного з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися касувати рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.