Сьогодні на харківській станції метро Університет пасажирам роздавали “паспорт Харкова”, повідомляє портал “Politeka”.

Документ являє собою книжечку з гербом Харкова та назвою “Паспорт” на обкладинці. Всередині паспорту — звернення харківського мера Геннадія Кернеса, який вважає, що такий паспорт Харкова “підкреслить унікальність, самобутність та регіональний патріотизм людей, які протягом століть живуть на Харківській землі”.

Уся інформація в “паспорті Харкова” зроблена українською та англійською мовами.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що вчора на сайті Харківської міськради з’явилась петиція з вимогою прибрати комуністичні символи з міського метро.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав провадження з повернення одного з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися cкасування рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.