На 10 років за грати відправив суд харків’янина, який скоїв вбивство продавчині тістечок, повідомляє портал “Politeka”.

Трагедія сталась в березні минулого року в Мерефі. У місцевого мешканця, який купував продукти в магазині, сталась сварка з продавчинею тістечок, які йому здались несвіжими. Жінка вигнала покупця з магазину, а за декілька днів він повернувся до магазину та вдарив продавчиню ножем. Вона встигла покликати на допомогу, але померла в кареті швидкої допомоги.

Суд визнав чоловіка винним у вчинені вбивства та присудив 10 років позбавлення волі. Наразі триває час на подання апеляції.

Нагадаємо, що нещодавно в одному з магазинів Харкова сталась бійка між двома покупцями, один з яких заступився за дружину.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що в одному з супермаркетів Харкова затримали злодія, який крав ковбасу в супермаркеті.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові викрили провізора, яка відпускала наркотичні засоби без рецепту лікаря.