Дзержинський районний суд Харкова оштрафував провізора, яка відпускала покупцю наркотичні препарати без рецепту лікаря, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, взимку провізор відпустила три упаковки по 10 таблеток наркотичного препарату, обіг якого обмежений та який може відпускатись лише за рецептом лікаря. В чоловіка, який купував таблетки, рецепту не було. За три тижні жінка знов продала таку ж саму кількість ліків без рецепту.

Під час суду провізор свою провину визнала та пояснила, що просто проявила співчуття до свого клієнта, яке виявилось хибним.

Суд оштрафував жінку на 2 тисячі гривень та на півтора роки заборонив працювати на посадах, що пов’язані із роботою з наркотичними та психотропними медичними препаратами.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадуємо, що у Харкові правоохоронці закрили точку продажу наркотиків, яка знаходилась просто поруч із дитячим майданчиком.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові заарештували громадянина Нігерії, який торгував наркотиками.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що у харківському СІЗО затримали відвідувача, який намагався пронести наркотики під виглядом кіндер-сюрпризів.