Орджонікідзівський районний суд Харкова виніс вирок чоловіку, який у лютому влаштував бійку в одному з супермаркетів, повідомляє портал “Город Х”.

Чоловік разом із дружиною прийшов до магазину за покупками. В черзі на зважування овочів стався конфлікт між жінкою та іншим покупцем. Вирішувати цю суперечку чоловік став за допомогою рук — просто вдарив хлопця, в якого стався конфлікт із його дружиною, в обличчя, розбивши йому губу.

Суд присудив хулігану штраф та зобов’язання компенсувати збитки на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

Нагадуємо, що в одному з супермаркетів харкова експедитор намагався вкрасти упаковку цукерок, за що відповів перед судом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що у Львові охорона супермаркету по-хамськи повела себе із відвідувачем з обмеженими можливостями.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що у Дніпрі через негоду було затоплено місцевий супермаркет “Сільпо”.