У Харкові правоохоронці продовжують відкривати провадження за фактами порушень під час виборчих перегонів, повідомляє портал “Depo.ua”.

Так, вчора надійшло повідомлення про те, що невідомі порізали агітаційний намет одного з кандидатів у нардепи. Також у Брянському провулку невідомий влаштував сварку з агітаторами.

Також харків’яни скаржаться на те, що відбувається розповсюдження листівок з недостовірною та компрометуючою інформацією. А голова одного з виборчих округів Змієва поскаржилась на те, що дільничий секретар вчинив сварку в приміщенні дільниці.

Загалом за 11 липня зареєстровано 13 повідомлень про порушення виборчого законодавства.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що у Харкові одного з кандидатів у народні депутати звинувачують у плагіаті.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що п’ятеро харківських кандидатів у нардепи знялись з передвиборчих перегонів.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що кандидату від “Опозиційної платформи — За Життя” Дмитру Святашу зірвали зустріч з виборцями.