Представник кандидата в народні депутати від партії “Слуга Народу” Вікторії Алексійчук звернувся до поліції щодо дій кандидата від “Відродження” Олександра Ткаченка, повідомляє портал “Depo.ua”.

На думку заявника, Ткаченко у своїй передвиборчій агітації використовує кольори, слоган та логотип президентської політсили, намагаючись таким чином ввести виборців в оману. Наразі за фактом звернення триває перевірка.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що харківські правоохоронці відкрили п’ять проваджень за фактом підкупу виборців.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що партія “Слуга народу” виключила із свого списку цілу низку кандидатів у нардепи із сумнівною репутацією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що Верховний Суд скасував рішення ЦВК про пережеребкування місць партій у виборчих бюлетенях.