На Харківщині правоохоронці зареєстрували вже 26 випадків порушення виборчого законодавства, повідомляє портал “Depo.ua”.

Зокрема, правоохоронцями було зареєстровано п’ять спроб підкупити виборців. Сім кримінальних проваджень відкрито за статтею “Перешкоджання здійсненню виборчого права”, одинадцять — за фактом хуліганства. Ще одне провадження було відкрите за статтею “Порушення порядку фінансування виборчої діяльності партій”.

Нагадуємо, що раніше партія “Слуга народу” виключила із своїх списків низку кандидатів у народні депутати, проти яких постали виборці.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що на Вінничині кандидат в нардепи у хамській манері відмовився платити за парковку.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що Верховний Суд підтвердив порядок розміщення назв партій у виборчих бюлетенях, скасувавши рішення ЦВК про пережеребкування.