У неділю, в Харкові хмарна погода протримається увесь день. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в неділю 30 червня вологість повітря у Харкові складе від 34 до 72 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 16 до 21 градусів тепла.

Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 04:27, а захід можна побачити в 20:49.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1954 році: тоді стовпчик термометра показав 35.7°. Найхолодніше було в 1962 році, тоді синоптики зафіксували 8.2°.

30 червня вшановується пам'ять священномучеників Мануїла і Ісмаїла. Наші пращури у цей день прислуховувались до дерев: якщо сосна дзвенить, а дуб — стогне, значить бурі не обминути.

Нагадаємо, що спека, яка панувала в Харкові останні тижні, викликала “епідемії” лісових пожеж, який знищив загальну територію близько 1 гектара.

Раніше портал “Знай.uа” також розповідав про те, що ще одна “епідемія” пожеж в Харківській області відбулася в середині цього тижня.

Нагадаємо, що на вихідні, 29-30 червня в Україні остаточно спаде спека.