Друга за останні тижні "епідемія" пожеж прокотилась Харківщиною — лише за останню добу в області сталось 26 загорянь, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС Украіни у Харківській області.

Зокрема, у Красноградському районі вогнеборці загасили низову пожежу у хвойному лісі, а в Зачепилівському районі вогонь випалив 1 гектар сухостою та мало не знищив пшеничне поле. Також у Харкові на одному з подвір’їв вогонь пошкодив газовий трубопровід та дах гаражу.

Основною причиною загорянь рятувальники називають необережне поводження з вогнем, яке є особливо небезпечним через сталу суху та спекотну погоду.

Нагадуємо, що тиждень тому на Харківщині через спеку прокотилась “епідемія” пожеж, яка знищила загальну площу понад 1 гектар.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що на початку тижня у Харкові вогонь знищив дві автівки та сильно пошкодив ще одну.

Також “Знай.ua” повідомляв, що у Києві сталась пожежа в цеху заводу “Електронмаш”.