У списках кандидатів в нардепи від партії “Слуга народу” фігурує Володимир Козак, який доводиться родичем меру Харкова Генадію Кернесу, повідомляє журналістка Євгенія Моторевська на своїй сторінці у Facebook.

Ой, яка зрадонька лишилася ніким не помічена. Тут, виявляється, родич Геннадія Кернеса в списку Слуги народу - на...

Geplaatst door Yevheniia Motorevska op Donderdag 27 juni 2019

За інформацією журналістки, сестра Козака Юлвя три роки тому вийшла заміж за Данила Кернеса, середнього сина очільника Харкова. Також повідомляється, що Козак у 2018-му році отримав компанію з виробництва харчових компаній, яка раніше належала Данилу Кернесу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що раніше стало відомо про те, що у Харкові за списками президентської політсили до парламенту балотується бізнес-партнер родини скандально відомої Олени Зайцевої.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у складі “Слуги народу” від Харкова до Верховної Ради також йде відомий дніпровський блогер.

Також “Знай.ua” розповідав про те, як креативно харківські кандидати в нардепи підходять до боротьби за голоси виборців.