Партія “Слуга народу” на Харківщині висунула одним з кандидатів на парламентські вибори Євгена Пивоварова, який у списку партії йде під №175, повідомляє портал Depo.ua.

Цей підприємець є одним із засновників ТОВ “Тайфун 2000” та ТОВ “Капсулар”, іншими співзасновниками яких є брати Василь та Андрій Зайцеви. Ці імена також фігурували у справі скандально відомої Олени Зайцевої, яка два роки тому стала учасницею резонансного ДТП в Харкові, яке забрало життя шістьох людей.

Крім того повідомляється, що Василь Зайцев вже у цьому році був позбавлений водійських прав за керування у нетверезому стані.

Раніше партія “Слуга Народу” запустила процедуру постпраймеріз, запропонувавши громадськості самостійно перевірити кандитатів та обіцяли відсікати тих, хто не пройде перевірку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що раніше повідомлялось про те, що за списками “Слуги народу” на парламентські вибори йтиме герой одного з реаліті-шоу.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в рядах президентської політсили на вибори також йде “світська левиця” Маргарита Шов.

Також “Знай.ua” повідомляв, що від “Слуги народу” в Верховну раду балотуватиметься шоумен Олександр Скічко.