В Харкові до Верховної Ради за списками партії “Слуга Народу” балотується відомий блогер з Дніпра Олександр Куницький, який має громадянство Ізраїлю, повідомляє портал “Цензор.НЕТ”.

Про наявність в Куницького громадянства Ізраїлю свідчить виписка ізраїльского Відомства у справах корпорацій про те, що інший ізраїльтянин дав Куницькому майно під заставу. Сам Куницький наявність в нього іноземного громадянства заперечує.

Також блогер не підтвердив те, що йде у народні депутати, запропонувавши чекати на інформацію від ЦВК.

Нагадаємо, що за списками президентської політсили у Харкові до Ради йде бізнес-партнер родини фігурантки резонансного ДТП Олени Зайцевої.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав, до якого креативу вдаються харківські кандидати в нардепи у боротьбі за голоси виборців.

Також “Знай.ua” про те, що суд зобов’язав ЦВК зареєструвати для участі у парламентських виборах партію Михеїла Саакашвілі “Рух нових сил”.