Пасажири автобуса “Чугуїв-Чкалове” врятували 14-річну дівчину, яка втратила свідомість. Також їй допомагали водій автобуса та ще один чоловік, який проїжджав повз, повідомляє портал “Місто Х”.

Юна пасажирка на ім’я Стефанія втратила свідомість невдовзі після того, як автобус від’їхав від зупинки. Як розповідає мама дівчини, допомогти їй намагались усі — хтось спробував поступитись місцем, хтось обмахував журналом, пропонував цукерки чи ліки,але нічого не допомагало. Тоді викликали швидку допомогу.

Але навіть після того, як дівчину винесли на вулицю, їй не стало краще. Для того, щоб її швидше відвезти до лікарні, свою допомогу запропонував чоловік, що проїжджав повз. Проте, вирішили чекати лікарів, які доправили Стефанію до лікарні.

Варто зазначити, що спека тут ні до чого — в автобусі не було задушливо. Наразі дівчина вже почувається добре та з лікарні її відпустили додому.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно харків’яни скаржились на те, що на вулиці міста було випущено автобуси з непрацюючими кондиціонерами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у відповідь на це мешканці Харкова створили петицію з вимогою привести несправні автобуси до ладу.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в одному з харківських парків затримали 15-річну дівчину, яка каталась парковими алеями на автівці BMW.