На Харківщині сталася справжня кримінально-любовна драма.

Про це інформує POLITEKA.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Історія трапилась у січні цього року. Все почалось з того, що 41-річний чоловік випивав в компанії друзів. Застілля пройшло в будинку у спільного знайомого – в одному з сіл Краснокутського району.

Вранці, коли всі товариші пішли спати, зловмисник, скориставшись нагодою, викрав біля гаража автомобіль Honda, що належав господарю будинку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як розповіли в обласній прокуратурі, пізніше на суді він зізнався, що машина потрібна була йому, щоб поїхати до коханої в інший населений пункт. Однак до жінки "Ромео" так і не дістався – на поліцейському пункті пропуску в Валках чоловіка намагалися зупинити для перевірки документів.

Як розповів заступник керівника Дергачівської місцевої прокуратури Олексій Кушнаренко, враховуючи частину раніше відбутого покарання за крадіжку, вироком Краснокутського районного суду зловмисника визнано винним у викраденні авто і засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що за останню добу Харковом прокотилась хвиля нічних підпалів автівок.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що через спеку на Харківщині сталось понад 14 лісових пожеж.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що у Мерефі Харківської області чергове займання сталось на місцевому сміттєзвалищі.