У харківському метрополітені введені нові, літні інтервали між прибуттям на станції поїздів.

Згідно з інформацією "ВГороде", тепер час очікування поїздів істотно зріс.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Найбільш часто і без перебоїв потяги курсуватимуть між сім'ю і дев'ятою годинами ранку, у так звану годину пік. В цей час на Холодногірсько-Заводської лінії час очікування складе 3 хвилини, на Салтівській - 3-4, на Олексіївській - 5. Зате після шести годин вечора на всіх напрямках руху поїздів у метрополітені інтервал очікування збільшиться.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наприклад, з одинадцяти годин вечора до опівночі поїзд доведеться чекати п'ятнадцять хвилин. При цьому харків'яни почали скаржитися на тисняву в метро, до якої міська влада виявилися не готові. "Я сідаю на "Палаці спорту", в годину-пік іноді доводиться пропускати по два поїзди, щоб потрапити всередину вагона. Ще навесні таких проблем не було", - розповів один з городян.

Мешканці Харкова вже створили колективну петицію з проханням зменшити інтервали руху поїздів, документ підписали майже 800 осіб. Між тим, підвищення цін на проїзд в метрополітені не тільки не поліпшив якість надаваних послуг, але і викликав шквал невдоволення громадян. Платити за проїзд доводиться більше, а кількість незручностей різко зросла.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.