Харківський суд закрив справу про скасування підвищення тарифів на проїзд у місцевому метрополітені.

Про рішення суду повідомило видання Kharkiv Today.

Харківський окружний адміністративний суд продовжив слухання справи про скасування рішення виконавчого комітету міськради про підвищення вартості проїзду в метрополітені. Було зачитано офіційне постанову, в якій прозвучало рішення задовольнити клопотання міської ради та закрити провадження по оскарженню тарифів у харківському метрополітені.

Незабаром після цього стало відомо про те, що антикорупційний центр збирається подати офіційну апеляцію на закриття даного судового провадження. Представники центру вважають судове рішення повністю незаконним, а сама справа – позбавленим підстав для закриття.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Згідно думку харківських активістів, у міськраді усвідомлюють безперспективність своєї позиції, в результаті чого тарифи просто затвердили заново згідно з новою процедурою. В антикорупційному центрі пообіцяли і далі боротися з свавіллям міських властей, відстоюючи позицію простих харків'ян.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.