У Харкові сталася ще одна резонансна бійка, на цей раз причиною конфлікту стали етнічні розбіжності двох противоборствовавших сторін.

Про подію розповіли місцеві жителі в Instagram-каналі "Харків 1654".

Надзвичайна подія сталася напередодні пізно ввечері у парку імені Горького. Згідно свідченням очевидців, група молодих людей напала на іноземних студентів. Зав'язалася жорстока бійка, в якій брали участь, щонайменше, кілька десятків осіб. Деякі очевидці повідомили про те, що багато їхніх нападників явно перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Через кілька хвилин після початку бійки, охорони парку вдалося втрутитися в бійку. Швидше за все, саме це і врятувало втручання від негативного розвитку подій. Незабаром до парку прибули і співробітники правоохоронних органів, які, втім, практично нікого з учасників бійки не затримали. Офіційні особи поки ніяк не прокоментували подію. Разом з тим відомо, що за допомогою до медиків звернулися кілька людей. Обставини конфлікту з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.