Мер Харкова Геннадій Кернес викликає все більше невдоволення у частини городян, число яких зростає з кожним днем.

Бігборди з гаслами чинного голови міста з'являються навіть там, де вони дуже недоречні, повідомив Telegram-канал "Типовий Харків".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не секрет, що Геннадій Кернес зібрався пройти у Верховну Раду України за списком партії "Опозиційний блок", яка демонструє хороші рейтинги по країні. В останні тижні голова Харкова став частіше з'являтися на телебаченні, він дає багато інтерв'ю, рекламу з них можна побачити по всьому Харкову. Причому навіть там, де, вже здавалося б, Кернесу краще ніяк не нагадувати про себе. Наприклад, у вулиць, дороги яких зруйновані ямами.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"А взагалі веселять банери і бігборди Кернеса з написом "довіряй справах" на тлі зруйнованих доріг, калюж, що впали трамваїв і так далі. А за нього і його підручних продовжують голосувати. Скільки вже мільйонів років цю дорогу роблять? Скільки мільйонів у неї вкладено? Скільки з них вкрадено у вас? З ваших комунальних рахунків, наприклад", - поставили риторичне запитання в Telegram-каналі.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.