Мер Харкова Геннадій Кернес напередодні виборів у Верховну Раду України намагається будь-яким способом привернути до себе увагу.

І йому це непогано вдається, судячи за кількістю інтерв'ю в пресі за участю одного з лідерів "Опозиційного блоку".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, народ України не так вже легко обдурити. У Кернеса і його політичних соратників є свій електорат, однак противники цієї політичної сили не упускають можливості висловити свою думку. Кернес, завдяки яким Харків загруз у боргах і акціях протесту, то до виступів погано готується, то у нього не вистачило грошей на розумних радників.

Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Напередодні мер Харкова явно виявився загнаний в кут питанням про бізнес-активи. Замість чесної відповіді або, хоча б, переконливою брехні, Кернес почав розповідати казки про те, що в нього за душею практично нічого немає. А якщо щось і є, то не в нього, а у цивільної дружини. З якої він, втім, давно не підтримує відносин. Бо "була любов, а потім закінчилася".

Зрозуміло, в цю історію практично ніхто не повірив. Тон коментарів звичайних українців коливається від принизливого до саркастичного. "І залишився Геннадій Адольфович з 7 квадратними метрами володіння. Більше у неї нічого немає.… А охорона і готель, вони безкоштовні. Як і машини, бензин, їжа", - пишуть користувачі в коментарях.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.