Скандальний мер Харкова Геннадій Кернес проговорився про інтимні подробиці свого особистого життя, які стали надбанням громадськості.

Чиновник несподівано розпочав розповідь про свої почуття в інтерв'ю порталу ТһеБабель.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, не виключено, що один з керівників партії "Опозиційний блок" таким хитрим чином просто вирішив піти від відповіді на незручне запитання про свої бізнес-активи. Кернес майстерно "перемкнув" увагу на справи сердечні. Правда, незручні питання все одно не припинилися.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Відповідаючи на питання про активи, записаних на цивільну дружину Оксану Гайсинскую, мер відповів: "У мене немає громадянської дружини. Оксану Гайсинскую знаю, коли любов була, і що? У неї і запитайте про бізнес-активи. Була любов, і немає любові".

Що стосується того, хто, на думку Кернеса, повинен зайняти посаду в обласній держадміністрації, Кернес заявив: "Це повинен бути просунутий в господарських та юридичних питаннях людина". Щодо протистояння з головою ОДА Юлією Світличної, мер відповів, що "з обох сторін є нерозуміння".

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.