Харківська прокуратура готує серйозний позов до недобросовісного орендаря, якому доведеться повернути місту значну суму грошей.

Чоловік, якого підозрюють у шахрайстві, заборгував міській казні більше десяти мільйонів гривень, повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з наявними у представників Національної поліції даними, харківська прокуратура направила до господарського суду області позов про повернення до земель запасу міста ділянки вартістю понад десяти мільйонів. Мова йде про земельну ділянку площею близько 0,3 га по вулиці Ахсарова в Харкові. Зазначену територію у 2005-му році отримало в оренду приватне підприємство.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За умовами договору фірма повинна була побудувати на ділянці центр дитячого дозвілля та автостоянку. Однак будівництво до цього часу так і не почалося, а з грудня 2015-го року орендар взагалі перестав платити гроші за землю. Представники прокуратури направили звернення до суду з вимогою розірвати договір оренди та повернути ділянку до земель запасу міста. Сам обвинувачений поки ніяк не прокоментував ситуацію. Якщо чоловікові не вдасться виправдатися, йому належить повернути величезну суму. У тому випадку, якщо такої суми в нього немає в наявності, наслідки на недобросовісного орендаря можуть послідувати найсерйозніші заходи.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.