Тепло відключать у Херсонській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Волинській та Вінницькій областях.

Про вимкнення опалення розповів очільник "Нафтогазу" Олексій Чернишов. Він зазначив, що це був один з найважчих за всю історію опалювальних періодів.

Центральне опалення, скріншот з відео
Центральне опалення, скріншот з відео

За словами Чернишова, погодні умови дозволяють розпочати відключення опалення раніше, ніж було заплановано. Він заявив, що Україна вже почала успішно завершувати свій найважчий опалювальний сезон.

"Ми пройшли найважчу зиму, і це додає нам упевненості — вистоїмо й далі! Дякую працівникам газового фронту, завдяки яким українці були з теплом!" — зазначив Чернишов.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Повідолмлення від голови Нафтогазу
Повідолмлення від голови Нафтогазу

Посадовець додав, що в Україні очікується ще декілька днів прохолодної погоди. Після цього опалювальний сезон поступово закінчать і в інших областях.

"Очікуємо ще декілька днів прохолодної погоди, після чого опалювальний сезон поступово завершиться і в інших областях", - підсумував очільник "Нафтогазу".

У Києві не відключають опалення через нестабільні погодні умови на цьому тижні, прохолодну температуру вночі та ризик аварійності через використання електроприладів. Тим часом в Україні вже розпочалася підготовка до наступного опалювального сезону.

Нагадаємо, ми писали, що старих субсидій вже не буде, українцям показали, як зміниться допомога на оплату комуналки з 1 квітня.

Як повідомляв "Знай.ua" експерт закликає починати вимикати батареї.

Також "Знай.ua" інформував, що українців готують до "розумних" лічильників - надсилати показники більше не треба буде.