Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про те, в якому стані зараз місто, і що планує робити влада найближчим часом.

Нове звернення було опубліковано на офіційному сайті Харківської міської ради.

Ігор Терехов зазначив, що зараз місто не те, яким його звикли бачити жителі і туристи до 24 лютого. Той день змінив історію раз і назавжди, але, незабаром всі почнуть відновлювати.

Ігор Терехов. Фото: скрін youtube
Ігор Терехов. Фото: скрін youtube

"Ми не можемо говорити про те, що люди повернуться і побачать Харків таким, яким він був до 24 лютого. Харків до війни і зараз-колосальна різниця. Так, наші комунальні служби працюють, доглядають за містом, ми відновили роботу громадського транспорту. Але багато будівель зруйновані, близько 500 будинків взагалі не підлягають відновленню" - говорить міський голова.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обстріли в Харкові, фото: ДСНС
Обстріли в Харкові, фото: ДСНС

До цього потрібно бути готовими, і це виклик, які громадяни повинні прийняти. Як тільки стане більш менш безпечно, влада займеться відновленням міста, і має бути величезна кількість роботи, щоб зробити місто ще краще. Росіяни пошкодують, що вони порушили наше спокійне життя.

Ігор Терехов, скріншот: Youtube
Ігор Терехов, скріншот: Youtube

Крім того, Ігор Терехов прокоментував останні обстріли Харкова російськими окупантами, які відбулися в ніч з 1 на 2 червня.

"Сьогодні були нанесені вночі два ракетних удари. Від одного удару повністю була зруйнована школа в Київському районі. Там були мирні жителі. На жаль, є жертва і поранені", — сказав Терехов.

Харків, руйнування. Фото: Youtube
Харків, руйнування. Фото: Youtube

Нагадаємо, що в російській техніці знову знайшли Французькі комплектуючі: продовжують допомагати агресору вбивати українців

Раніше повідомлялося, що український артилерійський парк поповнився новими САУ від американців: які особливості у M109A6 Paladin

Також, в Гаазі зібралися прокурори з військових злочинів Росії у війні проти України