Пройшов майже рік зі смерті міського голови Харкова Геннадія Кернеса, після чого виконуючим обов'язки мера міста став Ігор Терехов.

Пройшов рік, чоловік зареєструвався кандидатом на позачергових виборах, і вже першого листопада 2021 року він був оголошений переможцем виборів при рекордно низькій явці. Зараз у нього взяла невелике інтерв'ю відома українська телеведуча Катерина Осадча в рамках телепередачі "Світське життя".

Терехов, фото: Telegram
Терехов, фото: Telegram

Терехов досі єдиний державний службовець, який розмовляє виключно російською мовою. Зараз він вперше прокоментував роман з Ганною Кузнєцовою - з депутатом Харківської облради.

"Я розмовляю українською мовою, повільно розмовляю, але знаєте в чому справа. Я можу вам сказати, сьогодні 85% населення міста Харкова говорять російською мовою", - говорить Ігор Терехов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А Катерина вирішила нагадати про прийнятий закон, який зобов'язує держслужбовців розмовляти виключно українською мовою.

- Засідання Державної Ради ви ведете ексцентрично, чим повторюєте стиль вашого попередника Геннадія Кернеса. Чи успадкували ви цей стиль?

"Я ніколи не копіював і не копіюю Геннадія Адольфовича. Так, є певний момент, що ми з ним були разом десять років. Не було жодного дня, коли ми не спілкувалися. Тому, звичайно, щось волею-неволею накладало відбиток", - заявив мер Харкова.

Ігор Терехов, фото: city.kharkov.ua
Ігор Терехов, фото: city.kharkov.ua

— Ви чоловік неодружений, кажуть про ваш роман з депутатом Ганною Кузнєцовою.

"Дивіться, насправді ж ніхто нічого не приховував ніколи. Наші відносини тривають багато років і всі про це прекрасно знають. Це не робочий роман. Я Аню знаю більше десяти років. Спочатку ми познайомилися, поки вона брала у мене інтерв'ю. Я дуже ціную її, дбайливо ставлюся. І знаєте, коли вихлюпується, особливо під час брудної передвиборної компанії, якийсь негатив, звичайно, вона переживала", - заявив Ігор Терехов.

Нагадаємо, Ігор Терехов став мером Харкова, розгромивши Михайла Добкіна

Як повідомляв "Знай.ua", Харків слідом за підвищенням цін на проїзд у Києві до 20 грн вносить зміни: скільки пасажири платитимуть у 2022 році

Знай.ua писав, новий міністр оборони Олексій Резніков попався на пікантному листуванні в Раді: "Його обирають, а він мурчить"