Юрій Ткач пофліртував з учасницею жіночого кварталу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач має величезну армію шанувальників. Зокрема, на його Instagram-сторінці підписано 1,7 мільйона шанувальників. Він не втомлюється радувати їх новими фотографіями або кумедними відео, а також цікавими моментами з творчого та особистого життя.

Чоловік є зразковим батьком. У них разом з дружиною Вікторією є шестирічна дочка Ліза, про яку він піклується. Однак це не заважає йому фліртувати з колегами.

7 вересня він опублікував відеозапис зі зйомок у сторіз соціальної мережі. Комік показав її колегу актриси "Чорного квадрата" Ірина Гатун.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Богиня прийшла, кофу принесла", - іронічно зауважив український комік і показав чашку кави. Сама Ірина Гарун їх жіночого кварталу грайливо зобразила повітряний поцілунок. Ймовірно, таке спілкування за лаштунками "95 кварталу" є дружнім розрядженням атмосфери.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Кварталу 95" відірвався без дружини: вивалив і сміється. Комік Юрій Ткач здивував витівкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.