Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач регулярно веселить своїх підписників у соцмережах, викладаючи кумедні відео та фотографії.

Цього разу на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за його життям стежить понад 1,7 мільйона читачів, Юрій Ткач показав залаштунки зйомок.

На відео Юрій Ткач кумедно покривлявся на камеру, вглядаючись в неї одним оком, яке він щодуху випинає. Як зізнався комік, жодні зйомки не обходяться без цього цікавого процесу.

Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach
Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach

Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach
Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Жодна зйомка без цього не проходить… 😜😜😜 #юрійткач #око #гумор", - йдеться в описі до відео. Юрій Ткач

Раніше з нагоди Дня Незалежності України Юрій Ткач опублікував зворушливе відео зі своєю донечкою, яка є частою героїнею розповідей та відеороликів на його сторінці у соцмережі.

"З Днем Незалежності, Рідна ))) З Днем Народження, Україно )))", - написав комік. Юрій Ткач

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила": "Міські божевільні". Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: татусі зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" показався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події