Стало відомо про те, що Вчителька з села в Харківській області, яку змусили звільнитися, зачитала реп на підтримку ЛГБТ-спільноти. Ольга Халепа склала це самостійно.

Ролик з новим твором мистецтва був оприлюднений на YouTube-каналі "Люк", які звернулися до неї з такою пропозицією. Вони знали всю історію Ольги, і повністю підтримали.

12 вересня в Харкові відбудеться Kharkiv Pride, і вчителька біології з села Яковлівка, що в Харкові, склала і зачитала реп на підтримку ЛГБТ+-спільноти.

Прославилася жінка під час карантину, коли почала записувати незвичайні реп-уроки для своїх учнів. Керівництву школи і колегам це не сподобалося, і почався суцільний булінг в її бік, хоча батьки і учні були в захваті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через деякий час вона не витримала, і прийняла рішення піти зі школи, хоч це і досить болісно їй далося.

"Мені здається, в цьому сенсі люди діляться на дві категорії: є ті, які ображаються, закриваються в собі і стають злими на весь білий світ через те, що їх не зрозуміли. А є ті, хто намагаються не звертати уваги, подолати цей страх, продовжувати йти вперед і рухатися своїм шляхом. Хоч це буде творчий шлях, хоч шлях громадського активіста або шлях ЛГБТ-спільноти " - каже Ольга Халепа.

Вона зізнається, що раніше не замислювалася про актуальність питання ЛГБТ в Україні, але, після такої пропозиції почала активно вивчати це питання.

Нагадаємо, вчительку змусили звільнитися зі школи після реп-уроків з біології

Також, булінг в школі: топ порад Дмитра Карпачова для захисту дитини від насмішок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Карпачов пояснив, чи варто батькам брати дітей на роботу