Вчителька біології з Харківської області, яка стала кращим педагогом 2020 року звільнилася зі школи через знущання колег.
Про це передає 24 канал.
Ольга Халепа пішла зі школи в якій пропрацювала 13 років у вересні 2020 року. Через креативний підхід до навчання за допомогою реп-уроків вчительки, її метод не сприйняли педагоги-колеги і почали над нею жорстоко знущатися і здійснювати психологічний тиск.
Тоді Халепа прийняла рішення звільнитися зі школи в селі Яковлівка Лозівського району.

За її словами, весь час її починання і проекти блокували. Також було повне ігнорування з боку колег.

"Це було пекло, якщо чесно. Коли в колективі знущаються, і адміністрація весь час пресує, ти просто ставиш крапку, пишеш заяву і йдеш", - розповіла педагог.

На місце Халепи так ніхто і не прийшов, а біологію школярам викладає вчителька світової літератури.

Сама вчителька нове місце роботи теж не знайшла. Вона не впевнена, чи повернеться взагалі в сферу викладання. А все через те, що живе в сільській місцевості. А для того щоб прийняти нові пропозицію, їй доведеться або змінити місце проживання, або кудись їздити - в цьому головна проблема.

Зараз Ольга Халепа веде свої канали в ютубі і телеграмі. Вона пояснює дітям цікаві факти про біологію за допомогою репу. На неї підписані близько 4 тисяч користувачів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Завучка погрожує дітям і труїть вчительку: батько Школярки надав докази

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Ваша дитина зникла": мамі подзвонили зі школи і ледь не довели до інфаркту

Також «Знай.иа " писав, що Українку зацькували батьки в школі через гроші, вчитель все знала :" для самотніх і хворих"